Diensten

Laat jouw organisatie zien op een passende manier. Er zijn veel verschillende manieren om jezelf (online) te presenteren. Weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem, we denken graag met je mee om te kijken welke middelen ingezet kunnen worden om jouw doelgroep aan te spreken!

Online campagne

Wat je doel ook is, met een campagne op maat zorgen we van A tot Z dat de juiste content wordt geproduceerd om jouw boodschap over te brengen op je doelgroep of het nu gaat om video, fotografie of grafisch design. Wij helpen je graag met het bepalen van de juiste strategie. 

Event Video

Een evenement om voltrots op terug te kijken. Wij weten als geen ander hoe we, indien nodig onopvallend, te werk kunnen gaan op jouw speciale gelegenheid, borrel óf festival! 

Vastgoed Video

Vastgoed acquisitie, de bouw van een appartementen-complex of de verkoop van je huis? Met zowel bedrijven als particulieren hebben wij ruime ervaring binnen de vastgoed promotie. Met flitsende video- en foto reportages val je echt op!

Bedrijfs Video

Wij vertellen graag het verhaal van jouw bedrijf. We bekijken samen wat belangrijk is, stellen kritische vragen en maken samen een plan van aanpak. 

We produceren van A tot Z jouw bedrijfsfilm en ontzorgen zoveel als nodig. 

Product Video

Als ondernemer mag je trots zijn op je product. Met een product video laat je jouw product stralen. Wil je jouw product laten stralen in de studio? Of maken we van jouw product een lifestyle? We denken graag met je mee. 

 

Design & DTP

Naast ons foto- en filmproductie biedt House of Motion ook hoge kwaliteit design- en DTP werk. 

Als ondersteuning van jouw re-branding, campagne of startup zorgen wij voor een passend design, flyer, poster of brochure. 

fotografie

Fotografie met een boodschap. Daar staan wij voor. Niet ‘even’ een plaatje schieten, maar beelden die een verhaal vertellen. 

Wil jij jouw organisatie laten stralen? Bekijk wat wij te bieden hebben.

Drone foto & video

Vanuit de lucht zie je meer! Tegenwoordig is het bijna onmisbaar: het inzetten van een drone. Met deze prachtige aerial shots verbluf je jouw publiek en creëer je met jouw content het hoogtepunt van iemands dag! Wij beschikken over de juiste licenties en verschillende drones om dit mogelijk te maken! Ready for TakeOff?!

Onze opdrachtgevers