Waarom House of Motion

Let's create some motion together

Wij creëren, beheren, innoveren en inspireren. Of het nu gaat om fotografie, videografie, animatie of grafisch design, wij ontwikkelen unieke én waardevolle content voor jouw organisatie of evenement. Zoals je begrijpt, is geen organisatie of evenement hetzelfde. Daarom werken we bij House of Motion samen; voor én met jou. Wat jij kan verwachten? Jouw visuele idee, maar dan uitgewerkt in een concreet eindproduct om trots op te zijn. Dat is wat wij doen. 

Eerst koffie..

Na een inspirerende brainstormsessie ontvang je een offerte op maat. We gaan in gesprek om vragen te beantwoorden als: Wie is je beoogde doelgroep? Wat is het budget? Op welke platformen wil jij aanwezig zijn? Hoe kan je je zichtbaarheid online vergroten?

Daarna is het aan ons. Wij zorgen er vervolgens voor dat je geen omkijken hebt naar de voorbereiding en we nemen zonder moeite contact op met belanghebbenden binnen een project.

Afhankelijk van het type project ontvang je van ons een shotlist, storyboard, script, draaiboek en/of moodboard, geheel passend bij jouw verhaal.

BTS NuFlex-1

DE PRODUCTIE zelf

Oók een draaidag begint voor ons met een kop koffie! We spreken de dag rustig door en nemen een checklist door. Ieder project heeft een andere schaal, sommige projecten draaien we met één persoon maar wanneer nodig stellen we een team professionals samen waarbij iedereen zich kan focussen op zijn of haar taak!

Tijdens de productie nemen we graag de touwtjes in handen, maar als het nodig is, weten we ook wanneer we juist onzichtbaar moeten zijn. We werken niet van 9 tot 17, maar wanneer dat nodig is voor jou!

 

Een resultaat, om trots op te zijn!

Tevreden gezichten, dat is waar we het voor doen. Na de oplevering is er altijd de mogelijkheid eventuele aanpassingen door te voeren, en we stoppen niet voordat jij tevreden bent. Het is belangrijk na publicatie altijd te kijken wat de resultaten zijn. Mocht het nodig zijn, kijken we samen naar een mogelijke manier om dit resultaat te verbeteren voor de optimale conversie. 

Het team

20220906 - Zenith Security - Portretten-5
Laurence Betjes
Oprichter|videograaf
20220906 - Zenith Security - Portretten-7
Niels priem
fotograaf
HOM WEBSITE-6-min
Demi laming
graphic design

wat ze over ons zeggen

Geworteld in breda, maar door het hele land inzetbaar!

Wij zijn een content bureau, gevestigd in Breda. Echter werken wij door het hele land. Van Eindhoven tot Middelburg en van Groningen tot Limburg. Onze producties kennen geen grenzen. 

Vanuit ons splinternieuwe kantoor aan de Druivenstraat (076@WORK)  in Breda werken we dagelijks aan diverse producties. 

Onze opdrachtgevers