Skip links

Bedrijfsvideo

Presenteer je merk met een bedrijfsfilm, brandfilm of corporate video.

Een bedrijfsfilm,
wat kan er allemaal?

Bij House of Motion hebben we verschillende mogelijkheden om jullie bedrijf op een creatieve en professionele manier te presenteren. Met onze corporate-films zetten we de medewerkers, diensten/producten in de schijnwerpers, terwijl we laten zien hoe jullie het verschil maken. Jullie USP's en kernwaarden staan centraal, wij brengen in beeld wat jullie uniek maakt. Daardoor kunnen jullie laten zien wat jullie onderscheidt van de concurrentie, waarmee je (potentiële) klanten, medewerkers en samenwerkingspartners inspireert.

Van boeiende impressie tot thematische content.

Bedrijfsfilms zijn veelzijdig inzetbaar. Van een boeiende impressie op je website tot thematische content op sociale media. Wij kunnen de gemaakte beelden ook geschikt maken voor advertenties, zodat je een breder publiek bereikt. Het unieke karakter van jullie bedrijf staat altijd centraal, omdat dit essentieel is om op te vallen en impact te maken.

Hoe gaan we te werk?

Na een kennismakingsgesprek, stellen we een offerte op maat voor jullie op. Zodra jullie akkoord gaan, starten we met de voorbereidingen. In deze fase bespreken we jullie wensen en doelen om samen een beeldend verhaal te maken. Tijdens dit verdiepende gesprek komen jullie doelgroep, het doel van de video, de deadline en bijvoorbeeld figuranten aan bod.

Afhankelijk van de opdracht maken we een script, storyboard of productieplanning.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, van cameramensen tot locaties en geluid. Al deze details worden opgenomen in een productie-draaiboek.

Op de draaidag zelf nemen wij graag de touwtjes in handen. We zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, of het nu gaat om een kleine crew of een uitgebreid team.

Nadat we alle benodigde beelden hebben vastgelegd, gaan we aan de slag met de montage. We selecteren en bewerken de beelden, zodat er een mooi en kloppend verhaal ontstaat, waarin jullie doel naar voren komt.

complete ontzorging van contentproductie

We merken steeds vaker dat bedrijven ervoor kiezen compleet ontzorgd te worden op het gebied van contentproductie. Door deze twee disciplines te bundelen, hoeven we slechts één keer bij jullie op locatie te komen, waardoor we eventuele figuranten, apparatuur of andere zaken niet meerdere keren hoeven op te zetten. Dit bespaart tijd en kosten. Bovendien kunnen we zo video- en fotobeelden in dezelfde stijl opleveren, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

Brainstormen over een goed idee?

Ik kijk er naar uit om kennis te maken. Telefonisch of een keer live met koffie. Hoe dan ook, altijd vrijblijvend!

Laurence Betjes

Laurence Betjes

Oprichter
Bekijk
Sleep