Skip links

Video marketing

Doeltreffende content om zichtbaarheid te vergroten.

Waarom starten met videomarketing?

Videomarketing is een onmisbare kracht in de online wereld. In 2021 keken (jong)volwassenen gemiddeld 100 minuten per dag naar online video's, scholieren zelfs meer dan twee uur en dat is in de afgelopen jaren alleen maar meer geworden. Met goede videomarketing bereik je jouw publiek op een informele, directe en doeltreffende manier.

Wist je dat..

Wij dagelijks de vraag krijgen: Hoe lang moet onze video eigenlijk worden? Het antwoord is vrij eenvoudig: Video's variëren in lengte om specifieke doelen te bereiken, zoals bewustwording, betrokkenheid, informatievoorziening of conversies. Het publiek en het platform beïnvloeden de lengte, evenals de complexiteit van de inhoud. Kortere video's zijn geschikt voor sociale media, terwijl langere geschikt zijn voor educatie. Een boeiend verhaal en een goede 'call to action' spelen een rol in het bepalen van de ideale lengte.

Wat zijn de mogelijkheden van videomarketing?

We bieden we een breed scala aan mogelijkheden in videomarketing, die steeds groter en belangrijker wordt in de digitale wereld. We creëren opvallende online content voor diverse platformen, zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, Snapchat, TikTok en meer. Creativiteit is daarbij essentieel. Ons team denkt graag met je mee over conceptontwikkeling en strategie, met vragen als: waar wil je naartoe? Wat is je doel? Wie is je doelgroep en hoe spreek je hen aan? Zo komen we tot een helder concept om verder mee te werken.

Het is belangrijk dat online content moet aansluiten bij het platform. Daarom optimaliseren we de content voor elk platform, zoals vierkante video's voor Instagram, verticale video's voor TikTok. Met onze videomarketing op maat, trekken we de aandacht van jouw doelgroep en zorgen we voor maximale impact op de juiste kanalen.

We creëren video's voor online campagnes om producten en diensten in de spotlight te zetten. Ook maken we wervingsvideo's om nieuw personeel aan te trekken, waardoor je je team versterkt met de juiste mensen. Daarnaast wordt videomarketing steeds vaker ingezet om evenementen te promoten, wat leidt tot een stijging in de ticketverkoop.

Brainstormen over een goed idee?

Ik kijk er naar uit om kennis te maken. Telefonisch of een keer live met koffie. Hoe dan ook, altijd vrijblijvend!

Laurence Betjes

Laurence Betjes

Oprichter
Bekijk
Sleep