Skip links

Over ons

What’s our story?

LET'S CREATE
SOME MOTION TOGETHER

Bij House of Motion brandt onze passie voor het omzetten van jullie verhaal in doeltreffende en originele content. Samenwerking staat bij ons centraal. We geloven in een interactief partnerschap met bedrijven, waarbij geen idee te groot of uitdagend is.

Waar we zelf niet alles in huis hebben, schakelen we de juiste professionals in om het project naar een hoger niveau te tillen.

Wat mogen jullie van ons verwachten? Jullie verhaal en onze creativiteit samenbrengen tot een eindresultaat om trots op te zijn.

Waarom
House of motion?

THE PEOPLE WHO CREATE MOTION!

Laurence

Niels

Demi

LEvi

Jeroen

Veelgestelde vragen

Ieder project heeft zijn eigen doorlooptijd, afhankelijk van jullie wensen. Sommige producties vereisen meer planning dan anderen vanwege externe factoren zoals locaties, weersomstandigheden en figuranten. Er zijn projecten die bij ons binnen een maand afgerond zijn, maar ook projecten waar we langer de tijd voor nodig hebben.

 

Na de draaidag(en) op locatie gaan we aan de slag met de montage. Afhankelijk van het aantal producten en de complexiteit kan dit één of meerdere weken in beslag nemen. Wij streven er altijd naar om binnen 14 dagen na de laatste draaidag een eerste versie van de eindproducten op te sturen. Uiteraard stemmen we dit altijd in overleg af, waardoor het soms langer of korter kan duren dan 14 dagen.

De lengte van een video wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder het doel van de video, het platform waarop deze wordt gedeeld en de doelgroep. Jongeren hebben vaak de voorkeur voor snellere video's, terwijl een oudere doelgroep meer tijd neemt om iets te bekijken.

Bekijk
Sleep