Skip links

Eventvideo

Jouw event dynamisch en creatief vastgelegd.

Voor iedere doelgroep
een passende film

Bij ons staat jullie doelgroep centraal, of het nu zakelijke professionals zijn of een grote groep festivalgangers, onze video's vangen de juiste sfeer. Van een opwindende aftermovie tot een gedetailleerde recap of een volledige registratie – bij ons ben je aan het juiste adres.

Voor elke doelgroep leggen we de essentie vast. Wil je als bedrijf een specifieke boodschap delen? Dan kunnen we interviews, voice-overs of tekst-overlays integreren. Onze creativiteit en aanpak op maat resulteren in een eventvideo die naadloos aansluit bij het publiek en daardoor de gewenste impact heeft. Bij House of Motion brengen we jouw evenement ook online tot leven.

Hoe maken we een eventvideo?

We starten met een kennismaking om jullie evenement volledig te doorgronden. Van de planning tot de locatie, elk detail telt. Op de dag zelf werken we samen met ons team van ervaren cameramensen. Of het nu om een intiem event gaat of een grootschalige bijeenkomst, ons team weet precies hoe ze moeten opereren.

Met precisie en intuïtie werken we als een goed geoliede machine. Elk lid heeft zijn eigen rol, regisserend wanneer nodig en onopvallend op de achtergrond wanneer vereist. Zo vangen we alle bijzondere momenten en emoties zonder de natuurlijke flow van jullie event te verstoren.

Bij House of Motion zijn we meer dan videografen; we zijn verhalenvertellers die jullie evenement vastleggen met een artistieke visie en technische bekwaamheid. Samen zorgen we ervoor dat elk beeld een herinnering wordt die nog vele jaren meegaat.

Wist je dat..

Wij voor onze contentproducties, groot of klein, steeds vaker gebruik maken van dronebeelden?! Beelden vanuit de lucht geven vaak een nieuw perspectief. Het zorgt voor overzicht. Soms helpt het om een video te beginnen met een dronebeeld zodat de kijker even kan zien waar de video zich afspeelt.

Wat kost een eventvideo?

De kostenopbouw van het laten maken van een eventvideo is divers. Het aantal benodigde cameramensen op locatie bepaalt deels de kosten, waarbij we werken met hele of halve dagprijzen. Het type eindproduct speelt ook een rol, zoals één of meerdere video's, verschillende formaten, langere of kortere video's met variërende montagetijd. Optioneel kunnen visuele effecten, animaties en geluidseffecten worden toegevoegd om extra op te vallen, wat meer tijd en dus extra kosten met zich meebrengt.

Brainstormen over een goed idee?

Ik kijk er naar uit om kennis te maken. Telefonisch of een keer live met koffie. Hoe dan ook, altijd vrijblijvend!

Laurence Betjes

Laurence Betjes

Oprichter
Bekijk
Sleep