Skip links

NO WASTE ARMY

videomarketing

Mooie producten die om belachelijke redenen worden afgekeurd en weggegooid; boeren maken het iedere dag mee. Bij No Waste Army houden ze niet van verspilling en daarom strijden ze voor deze boeren en producten. De missie van het No Waste Army is helder: de voorraadkast van de boeren leger maken en die van hun leden voller.

Wij hebben ons aangesloten bij het leger en ondersteunen deze mooie missie op regelmatige basis met verschillende explainer- en updatevideo's. Daarnaast maken we ook verschillende productfoto's, campagnebeelden en actiefoto's van de missie.

Bekijk een updatevideo: 

In deze updatevideo, die klanten samen met hun box in het eerste kwartaal van 2024 hebben ontvangen, neemt Mirte de kijker mee in de huidige stand van zaken.

Bekijk een EXPLAINERVIDEO:

Hoe is No Waste Army ontstaan en welk probleem wordt er opgelost? Frank legt het uit en geeft hierbij een update over de gebeurtenissen van de afgelopen maanden.

Bekijk een INPAKMISSIE:

In het inpakcentrum van No Waste Army komt elk kwartaal het volledige team samen met als missie om alle boxen zorgvuldig in te pakken en te verzenden naar de leden.

Meer video's:

Brainstormen over een goed idee?

Ik kijk er naar uit om kennis te maken. Telefonisch of een keer live met koffie. Hoe dan ook, altijd vrijblijvend!

Laurence Betjes

Laurence Betjes

Oprichter
Bekijk
Sleep